Happy-hét program

Díjátadó a Budapesti Gazdasági Egyetemen, a Balatonszabadi Kincskereső Általános Iskola részére

2019.10.22-én az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet idén tízedik alkalommal hirdette meg a magyarországi vízfogyasztást népszerűsítő programját, a HAPPY-hetet (Hungarian Aqua Promoting Program in the Young).
Iskolánk, azon kevés intézmények közé tartozik, akik mind a 10 évben részt vettek a programon, így meghívták a tízedik évforduló alkalmából megrendezésre kerülő „A gyermekkori elhízás és megfékezésének lehetőségei” című konferenciára. Az egész országból 5 iskola büszkélkedhet ezzel a címmel.
A Budapesti Gazdasági Egyetemen, az esemény megnyitóján az Intézet Főigazgatója Dr. Szentiványi Mátyás, és az EMMI helyettes államtitkára, egy üvegdíj plakett átadásával ünnepélyesen megköszönte intézményünk elhivatottságát, a program iránti elkötelezettségünket. A díjat Navrasics Endre intézményvezető vette át. A képek a díjátadó
ünnepségről készültek. Külön köszönetemet szeretném kifejezni Szabó Zsuzsanna tanárnőnek, aki összefogta, és menedzselte a programot.
Ezúton szeretném megköszönni tantestületünk munkáját is, melyet e 10 év alatt tett e projekt terén. Remélem tanítványaink sok hasznos ismeretre tettek szert az egészséges
életmóddal, és a környezetünk megóvásával kapcsolatosan.

 

Navrasics Endre
intézményvezető sk.