Aktuális

Tanévnyitó

Tisztelt Szülők! 

TANKÖNYVOSZTÁS 2023. augusztus 24-én (csütörtök) 9-17 óráig lesz a földszinti földrajz és történelem teremben. Az ezen a napon át nem vett könyveket szeptember 1-jén kapják meg a tanulók. Más napokon nem tudunk tankönyvet kiadni.

A 1-8. évfolyamnak az állam ingyenesen biztosított tankönyveket és munkafüzeteket. Tanév végén a tartós tankönyveket le kell adni az iskolában (a munkafüzeteket nem). Kérjük, hogy nagyon vigyázzanak a könyvekre év közben, ezért megóvásuk érdekében átlátszó fóliával kössék be, és arra írják rá a gyermek nevét.

TANESZKÖZVÁSÁR 2023. augusztus 24. (csütörtök) 9-17 óráig lesz a földszinti angol teremben.

TANÉVNYITÓ ÜNNEPÉLY 2023. szeptember 1-jén (péntek) 8 órakor lesz az aulában.

A tanulók számára a megjelenés a házirendben meghatározottak szerint ünneplő ruhában történjen. Kérjük a gyerekeket, hogy bizonyítványukat hozzák magukkal! A bizonyítványokat szülői aláírással kérjük vissza.

Kérjük a kedves szülőket, hogy az 1. osztályos gyermekek az évnyitó előtt 7.45-től az 1. osztályosok udvarán gyülekezzenek. Kérjük, hogy az kisudvar felől közelítsék meg az iskolát. A gyerekeket a tanító nénik vezetik be az aulába.

Az évnyitó után lesz az első tanítási nap. Ezen a napon kapják meg a 2-8. osztályosok osztályfőnöküktől a szükséges nyilatkozatokat, melyeket hazavisznek kitöltésre, amit hétfőre legyenek szívesek visszaküldeni gyermekükkel.

Az évnyitó után 3 osztályfőnöki óra lesz, utána a tanulók hazamennek 11.40-től.

ÉTKEZÉS csak szeptember 4-től, hétfőtől lesz. A nyilatkozatokat Talabérné Molnár Melinda élelmezésvezetőnél kellett leadni aug. 11-ig. Aki elmulasztotta, az még a héten pótolja. Papíralapú kitöltésre az iskolában is van lehetőség.

1.OSZTÁLYBAN A SZÜLŐI ÉRTEKEZLET: szeptember 1., (pénteken) 17 óra

Reméljük, hogy közös munkával kiegyensúlyozott, sikeres tanévet tudunk biztosítani a gyermekeknek!

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Balatonszabadi, 2023. augusztus 21.

Tisztelettel: Navrasics Endre igazgató sk.