Aktuális

Digitális munkarend

Tisztelt Szülők!

• A digitális munkarend bevezetése miatt, intézményünk kiscsoportos felügyeletet kizárólag azon szülők számára ajánljuk fel, akik munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához.
Ezen szülők felügyelet iránti igényüket, jelezzék az iskolának, elektronikus úton, az igazgato@balatonszabadisuli.hu elérhetőségen. Ugyanakkor felhívom a figyelmüket, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon maradnának a gyerekek.
• A tantermekben maradt tanszereket, felszereléseket az alsó tagozatos diákok 2020.03.17 –én (kedden) 07:00 és 9:00 között, a felsősök 2020.03.18-án (szerdán) 07:00 és 09:00 között vihetik haza. Természetesen testvérpár esetén elég egyszer bejönni az iskolába.
Az intézmény munkatársai segítenek az alsó tagozatos gyermekeknek tanszereik összepakolásában.
Az intézmény területére felnőtt nem léphet be! Abban az esetben, ha szülő érkezik a tanszerekért, a munkatársaim kiviszik az intézmény főbejáratához, a megjelölt időpontokban.
A digitális munkarenddel kapcsolatos teendőkről, rövidesen ismét jelentkezem, az intézmény hivatalos honlapján, (http://balatonszabadisuli.hu/)
Facebook elérhetőségén, (https://www.facebook.com/balatonszabadisuli/)
illetve a Kréta rendszeren keresztül.

Köszönöm együttműködésüket!
Navrasics Endre
Intézményvezető
2020.03.16.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük